Aanleg Vloerverwarming

In een kantoorpand in Zutphen wordt momenteel een vloerverwarming aangelegd, om zodoende het comfort van de kantoormedewerkers te verhogen en de energiekosten te verlagen. Nadat een gespecialiseerd bedrijf de verwarmingsinstallatie had geïnstalleerd, werd er beton boven de installatie gestort. Om het drogingsproces hiervan te versnellen, werd besloten een ketelhuis te huren. Er werd contact opgenomen met de Andrews Sykes buitendienstadviseur uit dit rayon, met het verzoek een offerte uit te brengen voor het aanbieden hiervan.

Nadat de adviseur langs ging op locatie, maakte hij zijn berekeningen. Hierop concludeerde hij dat de klant het beste een KH 22 E aan kon bieden. Dit mobiele elektrische ketelhuis is uitermate geschikt als hulpmiddel bij de aanleg van vloerverwarming en wordt hier dan ook vaak voor ingezet. De klant ging akkoord met de uitgebrachte offerte en een dag later werd de mobiele heater geleverd en geïnstalleerd door monteurs van Andrews Sykes. De oplevering van de vloer zal nu mede dankzij het elektrische ketelhuis op tijd geschieden.

Wilt u ook het drogingsproces van uw vloerverwarming versnellen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via ons gratis telefoonnummer 0800 5200200.