Al ruim 40 jaar ongeëvenaard: De PAC Split-Airconditioning lijn

De PAC airconditioning series is een van onze vlagschip productlijnen en heeft zich tot dé toonaangevende standaard ontwikkelt binnen de Europese huurindustrie. Deze hoge-capaciteit split-airconditioning units zijn bekend in de gehele airco huurindustrie vanwege de grote koelcapaciteiten, de diverse toepassingsmogelijkheden, en de ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Er zijn 6 verschillende PAC modellen met capaciteiten rangerend van 5 tot 17 kW. De PAC 15 beschikt over een koelcapaciteit van 5 kW en is stil in gebruik. De PAC 22 wordt ingezet door vele installateurs en andere HVAC specialisten in heel Europa. De unit beschikt over een capaciteit van 6,5 kW en kan worden aangesloten op leidingsets tot wel 30 meter lengte. De PAC 22 kan tot zo’n 10 graden Celsius koelen, wat ervoor zorgt dat de units tevens geschikt zijn voor onder meer de voedingsindustrie. De machine levert grote hoeveelheden koeling, maar kan op een standaard stopcontact worden aangesloten. Tevens beschikken wij over een 60 Hz versie, die gebruikt kan worden aan boord van schepen of op booreilanden.

De grootste unit in ons lucht-/watergekoelde airconditioner assortiment is de PAC 60 S3. Dit model is ontwikkeld in 2009 en is sindsdien erg populair geworden bij grotere toepassingen. Eén van de meest voorkomende toepassingen is de IT-industrie, waar ze met name worden ingezet bij het koelen van serverruimtes en controlekamers. De PAC 60 wordt ook vaak ingezet bij het koelen van industriële- en procestoepassingen. De PAC 60 heeft een grote koelcapaciteit van maar liefst 17 kW. Zoals ook de andere PAC’s, gebruikt de PAC 60 water om de condensor te koelen, wat betekent dat de buiten unit tot wel dertig meter buiten de te koelen ruimte geplaatst kan worden.

De PAC’s zijn onder meer geschikt voor diverse toepassingen zoals serverruimtes, data centers, controlekamers, winkels, kantoren, evenementen, tentoonstellingen, TV studio’s, film sets, sport accommodaties, ziekenhuizen en nog veel meer.

In Juni van dit jaar werden onze PAC’s noch ingezet bij de top tussen de Amerikaanse President Joe Biden en de Russische President Vladimir Putin. Andrews Sykes kreeg de opdracht de villa waar de ontmoeting plaatsvond, te voorzien van een uitgebreide tijdelijke airconditioning installatie. Het hele artikel daarover vindt u hier terug.

Onze PAC 60 units in Villa “La Grange” voor de ontmoeting tussen President Biden en President Putin

Met een vrijblijvend advies op locatie van één van onze mobiele airco experts, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de meest geschikte apparatuur.

Bel ons gratis op 0800 5 200 200 voor hulp en advies of voor meer informatie. Of vraag zelf uw persoonlijke offerte online aan. Klik daarvoor hier.