Andrews biedt koeling op conferentie

Toen een groot farmaceutisch bedrijf koeling nodig had voor een belangrijke conferentie, stond Andrews Airconditioning klaar om direct te hulp te schieten. De conferentie, die op het hoogtepunt van de zomer plaatsvond in een groot congrescentrum, zou zo’n 300 mensen verwelkomen. De zaal waarin de conferentie gehouden werd, was gevoelig voor temperatuursveranderingen, en met hoge temperaturen en een groot aantal gasten was het risico op onaangenaam binnenklimaat reëel.

Andrews werd daarom gecontacteerd voor een oplossing die zowel de kritieke ruimtes zou afkoelen, als verkoeling zou bieden aan de gasten. Door een grote tijdsdruk konden onze adviseurs de locatie niet op voorhand gaan inspecteren om de beste oplossing te bespreken, maar op basis van een telefoongesprek met een ervaren specialist en een aantal grondplannen kon toch een huurovereenkomst opgesteld worden.

Onze adviseurs kozen voor tien PAC 22 S3 split airco’s, die nog diezelfde dag binnen 2 uur zijn geplaatst. Deze toestellen behoren tot de beste en stilste op de markt, en kunnen efficiënt grote volumes koele lucht leveren. De warme lucht binnen wordt afgevoerd naar een buitenunit, die de warme lucht uitblaast. De binnen- en buitenunit kunnen met lange leidingen verbonden worden en moeten dus niet vlak bij elkaar staan, wat in dit geval wenselijk was.

De klant liet weten dat de oplossing perfecte verkoeling bood en mee bijdroeg aan het succes van de conferentie.