Andrews elektrische kachels helpen bij het leggen van houten vloeren

Een aannemer van een projectontwikkelaar nam contact op met Andrews Sykes B.V. Hij had de opdracht om houten vloeren te leggen in een nieuw studenten appartementen complex. Hierbij was tijdelijke verwarming nodig om de luchtcondities te controleren. Een binnentemperatuur van 18°C was nodig om er voor te zorgen dat de vloer en vers gestuukte wanden warm en droog genoeg zouden zijn om de vloeren te kunnen leggen.

Als de condities niet goed zouden zijn zou dit onherroepelijk leiden tot het kromtrekken van de planken van de vloer. Een Andrews Sykes specialist heeft de situatie bekeken en een passende oplossing voorgesteld.

De klant had vier kachels nodig op elke verdieping. In totaal zijn acht stuks DE95 elektrische kachels geleverd aan deze klant in de buurt van Amsterdam. Hierdoor was het mogelijk de werkzaamheden gelijktijdig op beide verdiepingen plaats te laten vinden. Het werk kon hierdoor ook eerder worden opgeleverd.

Onze oplossing werkte dus perfect. Een belangrijke fase van een groot project kon worden afgerond binnen de gestelde termijn. Het bleek later dat de klant Andrews Sykes specifiek had benaderd door een aanbeveling van iemand die eerder dit jaar een aantal airconditioning units bij Andrews had gehuurd.