Home > Blog > Ventilatie > Andrews houdt drankenfabriek schoon met ventilatie

Andrews houdt drankenfabriek schoon met ventilatie

Onlangs werden we gecontacteerd door een zeer bekende frisdrankenproducent. In één van hun fabrieken moest een deel van het gebouw gesloopt worden. Dat bracht uiteraard allerlei complicaties voor de voedselveiligheid mee voor het overige gedeelte van de fabriek, waar nog volop drank geproduceerd en gebotteld werd.

Andrews Sykes werd gevraagd een ventilatie-oplossing te bedenken die ervoor zou zorgen dat geen stof of vuil van de afbraakwerken de nabijgelegen productieruimte kon inkomen. Onze experts gingen de situatie ter plaatse bekijken en kwamen al snel met het idee onderdruk te creëren in de hal, zodat stof onmogelijk zou kunnen binnendringen in de productieruimte.

Dat werd gerealiseerd met zeer krachtige FV1800 ventilatoren, die het stof afzuigen en via leidingen de ruimte uit leiden. Deze grote en robuuste ventilatoren zijn speciaal ontworpen voor industrieel gebruik, en kunnen stof en gruis afzuigen uit allerlei besloten ruimtes, zelfs tunnels.

Naast onderdruk creëerde dat ook aangenaam verkoelende luchtstromen voor de bouwwerkers tijdens de sloopwerkzaamheden. De klant liet weten dat onze oplossing perfect werkte, zodat het productieproces nooit onderbroken werd en verlies voor het bedrijf vermeden werd.

This article was posted in Ventilatie and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.