Andrews koelt met spoed bekende toeleverancier in food en non-food

De hoge temperaturen van de afgelopen week waren voor velen ongetwijfeld een reden tot blijdschap, maar de hitte brengt ook geregeld problemen met zich mee. Zo ook voor een nationaal zeer bekende leverancier van voedingsmiddelen, dranken maar ook non-foodproducten.

Gedurende het zeer warme Hemelvaartsweekend belde het bedrijf in kwestie ons voor een noodoplossing. De bestaande koeling in hun hoofdgebouw was deels uitgevallen, met als gevolg dat de temperatuur stevig opliep. Dat was vooral een probleem in de geldtelruimte, een afgesloten en beveiligde ruimte waar personeelsleden de in- en uitgaande geldstromen tellen.

Aangezien de ruimte goed afgesloten is, werd de temperatuur algauw ondraaglijk voor het onfortuinlijk personeel. Gelukkig konden onze technici nog dezelfde dag een 50 kW rooftop airco leveren en installeren op het dak. Deze krachtige en stille airconditioner werd aangesloten op de bestaande luchtkanalen van het defecte systeem en blies in korte tijd weer koele, verse lucht het gebouw in.

De bedrijfsleiders lieten weten zeer tevreden te zijn met de snelle service en de goede oplossing.