Home > Blog > Chiller > Andrews Sykes behoedt grote archiefbewaarplaats tegen schade door warmte en vocht

Andrews Sykes behoedt grote archiefbewaarplaats tegen schade door warmte en vocht

Voor archiefbewaarplaatsen gelden er strenge regels rond aangepaste klimatisering. Dit is belangrijk om documenten van onschatbare waarde te behoeden tegen schade door warmte, vocht of licht.
In het archiefgebouw van een bedrijvencentrum viel het bestaande systeem uit en was er dingend nood aan een vervangsysteem dat voor lange tijd ter plaatse kon blijven. Eén van de condensors binnen hun vaste systeem had een lek, terwijl de tweede condensor een uitgebrande besturingskast had. De herstellingswerken aan dit systeem zouden maanden kunnen duren en daarom nam het bedrijf contact op met Andrews Sykes.

Wij stuurden meteen een adviseur ter plaatse die de beste oplossing voor de klant berekende. In dit geval moest onze chiller krachtig genoeg zijn om miljoenen documenten, verspreid over 70 archiefbewaarplaatsen in het gebouw, tot de gepaste temperatuur te koelen.

Onze technieker besliste dat de FC 1150 VLT, een chiller van 375 kW, de ideale oplossing zou zijn, waarna het toestel binnen 4 uur werd geleverd en geïnstalleerd. Er werden verschillende koppelstukken en accessoires bijgeleverd zodat onze chiller probleemloos op het bestaande systeem kon worden aangesloten. Om de volledige installatie te van stroom te voorzien, werden ook een aggregaat van 250 kVA en een dieseltank van 3000 liter geleverd.

Dankzij ons uitgebreide gamma aan chillers en toebehoren kon Andrews Sykes probleemloos binnen enkele uren een volledige oplossing op maat van het bestaande systeem van de klant leveren. Dankzij investeringen in hoogwaardige materialen bewijst Andrews Sykes steeds weer de beste partner te zijn bij het huren van koelinstallaties voor alle sectoren en toepassingen.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Chiller and tagged , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.