Andrews Sykes biedt koeling aan verscheidene locaties van bekende winkelketen

Andrews Sykes België kreeg van een zeer bekende parfumerie-winkelketen de vraag om ter voorbereiding op een warme zomer op sitebezoek te komen in een aantal filialen, en met deze winkels als referentie voor elk van hun locaties een goede koeloplossing te verzorgen.

Aangezien de winkelketen op elke hoofdstraat wel terug te vinden is, is dit een stevig project. Gelukkig heeft Andrews Sykes steeds een zeer grote huurvloot beschikbaar met een ruime variëteit aan airco’s en chillers, zodat voor ieder pand een gepaste oplossing geleverd kon worden.

Naargelang de grootte, ligging en bereikbaarheid van elke winkel leverden wij onder andere SC14 rooftop airco’s, PAC 22 S3 airco’s, en Cyclone en Double Cool verdamper-koelers. Uiteraard installeerden wij elk toestel voor de klant en lieten we uitgebreid zien hoe de toestellen bediend moeten worden. De meeste toestellen in onze vloot werken grotendeels automatisch, zodat het winkelpersoneel geen extra werk krijgt op deze manier.

Onze toestellen zullen de hele zomer lang zowel klanten als personeel van de parfumerieketen koel houden. De zaak liet alvast weten zeer tevreden te zijn met onze oplossingen op maat en persoonlijke aandacht voor elke nood van onze klant.