Andrews Sykes helpt studenten het hoofd koel houden

Studeren voor examens is in elke situatie stresserend en vermoeiend, maar als de zon schijnt en de temperatuur oploopt, wordt het nog een graadje moeilijker. Dat voelden ook de studenten van een grote universiteit in Vlaanderen tijdens de voorbije examenperiode.

In de grote bibliotheek, die tijdens de examenperiode als studieruimte dient, werd het drukkend warm, wat de concentratie niet bevordert. De universiteit besloot op zoek te gaan naar een tijdelijke oplossing voor de studieruimte. Andrews Sykes werd gecontacteerd voor een sitebezoek.

Tijdens dit bezoek bekeek onze specialist niet alleen de bibliotheek, maar ook een aantal aula’s waar examens zouden plaatsvinden. Na de nodige berekeningen kwam onze technicus met een offerte voor een aantal luchtgekoelde airco’s, die gemakkelijk konden verplaatst of gecombineerd worden naarmate de ruimte.

De universiteit was onder de indruk van de flexibele oplossing, en liet de airco’s meteen leveren, met een optie op dezelfde oplossing voor de herexamens later in de zomer.