Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes houdt passagiers koel op luchthaven

Andrews Sykes houdt passagiers koel op luchthaven

Luchthavens beschikken gewoonlijk over hun eigen airconditioning systemen, maar deze volstaan niet altijd om alle plaatsen voldoende te koelen. Zulke systemen uitbreiden is niet altijd mogelijk en kan zowel hoge kosten als intensieve arbeid met zich meebrengen. Voor een drukke plaats zoals een airport is geen enkel moment gepast om dergelijke uitbreidingen uit te voeren.
Een van onze bekende Nederlandse luchthavens kent dit probleem zeer goed en omdat de temperaturen intussen al zomerse niveaus behaalden moest er een tijdelijke oplossing worden gevonden. Airco huren is in deze situaties meestal de beste oplossing en daarom werd Andrews Sykes gecontacteerd met de vraag of wij tijdelijke koeling konden leveren.

Op basis van informatie die de klant over de te koelen ruimte gaf kon onze adviseur via de telefoon een gepaste oplossing aanbieden die binnen 4 uur werd geleverd en geïnstalleerd door een van onze technici. Er werden vijf Polar Breeze Plus airco’s geleverd die werden opgesteld in de tijdelijke passage naar de vertrekhallen. Zo konden de gehaaste passagiers hun weg na het inchecken op een comfortabele en rustige wijze vervolgen.

De Polar Breeze Plus heeft een luchtopbrengst van 360 m³ / uur en biedt een koelcapaciteit van 2,86kW, wat dit toestel een populaire keuze maakt voor vele gelijkaardige toepassingen zoals het koelen van kantoren, hotels, winkels, scholen en ziekenhuizen.

Denkt u zelf ook koeling nodig te hebben of zoekt u dringend een noodoplossing, aarzel dan niet en bel vrijblijvend naar het gratis nummer 0800 5200 200 voor een gesprek met een van onze specialisten. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen over het huren van airco.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.