Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes houdt VIP-lounge racecircuit koel

Andrews Sykes houdt VIP-lounge racecircuit koel

Technische problemen kunnen natuurlijk iedereen overkomen, en vaak op de meest onhandige momenten ook. Wanneer zoiets gebeurt op een racecircuit, wordt het natuurlijk wel zorgwekkend. Gelukkig was het dit voorbije weekend slechts de koelinstallatie voor de VIP-ruimtes die uitviel op een bekend circuit in Nederland.

Beter de koeling dan de motor van één van de wagens, natuurlijk, maar nog steeds onhandig voor de organisator van een evenement in de betreffende ruimtes. De gasten van het evenement hadden immers een aardige cent betaald om in alle rust bij een lekker glaasje bubbels naar de race te kunnen kijken. Daarbij hadden ze ongetwijfeld niet in gedachten dat dit zou plaatsvinden in een ruimte waar de temperatuur tegen de dertig graden opliep.

Daarom contacteerde de organisator Andrews Sykes voor een snelle oplossing. Onze lokale accountmanager Rogier ging meteen ter plaatse kijken, en nam van de gelegenheid gebruik om zelf meer te leren over autoracen. Bovendien zorgde hij ervoor dat de ruimte snel weer op temperatuur kwam, dankzij de levering van vier PAC 22 S3 airco’s die samen alle delen van de ruimte van koelte voorzagen.

De organisator was zeer tevreden met deze snelle en efficiënte oplossing. Een medaille kreeg Rogier er helaas niet voor, maar wel een mooie fotosouvenir.

This article was posted in Airconditioning. Both comments and trackbacks are closed.