Andrews Sykes introduceert nieuwe mobiele airco’s voor verkoop

Met de zomer in het vooruitzicht én met de hitterecords van vorig jaar nog vers in het geheugen, introduceert Andrews Sykes een nieuwe serie mobiele airco’s in de aanloop naar wat naar verwachting wederom een lange, hete zomerse periode gaat worden.

De nieuwe serie – de Polar Wind Style en de Polar Breeze Style – is speciaal ontworpen voor kantoren, klaslokalen, winkels, slaapkamers en overige werkplekken. Deze zuinige en stille verrijdbare airco’s met A-energielabel leveren efficiënte verkoeling tegen lage energiekosten.

Dankzij de uiterst compacte afmetingen zijn beide airco’s eenvoudig te verplaatsen, passen ze in de kleinste vertrekken en kunnen ze simpel worden aangesloten op een geaard 230V stopcontact. De afvoer van de warmte gaat gemakkelijk door de meegeleverde flexibele luchtslang naar buiten te hangen.

De esthetische vormgeving en de wit/zilveren kleurencombinatie maken de Polar Wind Style en Polar Breeze Style tot een stijlvol ontwerp, dat door de kleine afmetingen onopvallend in elke interieur past.

De beide airco’s werken fluisterstil en zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening, waarmee de ruimtethermostaat kan worden bediend, maar ook de luchtsnelheid kan in verschillende standen worden geregeld voor een tochtvrije werking. Een timer maakt de regeling compleet.

Deze twee “coole” airco’s zijn nu leverbaar en online te bestellen. Klik hier.

Wilt u liever eerst nog wat meer informatie of een globale capaciteitsberekening ontvangen, dan kunt u ons ook bellen op 0800 5200 200.