Andrews Sykes Klimaatverhuur opent nieuw hoofdkantoor in Bleiswijk

Andrews Sykes Klimaatverhuur is op 1 november verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Bleiswijk.  Vanuit deze moderne locatie aan de Marconistraat 32 is het bedrijf beter in staat om aan de stijgende vraag naar tijdelijke klimaatoplossingen te blijven voldoen.

Met meer dan 4.000m² overdekte opslag en ruim 3.000m² buitenopslag is er meer ruimte voor verdere groei. Bovendien kan er sneller en veel efficiënter worden gewerkt, zodat de klanten in de toekomst nog beter bediend kunnen worden. Met 1.000m² kantoorruimte en 3 ruime moderne werkplaatsen wordt het personeel een sterk verbeterde werkomgeving geboden met meer aandacht voor gezondheid, veiligheid en vooral werkplezier.
Door slimme logistieke verbeteringen wordt veel tijdwinst geboekt bij het laden en lossen, wat de snelheid van onze leveringen verder verbetert. Het tillen van apparatuur is zelfs tot een minimum beperkt.

Dankzij de strategische centrale ligging in Bleiswijk heeft het bedrijf een uitstekende uitvalsbasis naar de belangrijkste steden in het Westen, maar zijn ook de route naar het Zuiden en Noorden snel te nemen.
Vanuit het hoofdkantoor worden de Nederlandse vestigingen Amsterdam, Oirschot en Hoogeveen en tevens de vestigingen in België en Luxemburg ondersteund op het gebied van financiën, IT, marketing, techniek en logistiek.

René Kol, directeur Benelux is zeer begaan met deze nieuwe stap voorwaarts en maakt het bedrijf zo klaar voor de verdere toekomst.  Alle nieuwe milieumaatregelen, zowel in de verwarmings- als koeltechniek stelt ook de verhuurbranche voor nieuwe en lastige uitdagingen, die we vanuit dit moderne hoofdkantoor  beter kunnen aangaan.

De vestiging is nu volledig operationeel en een team gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar .
Voor meer informatie over hoe Andrews Sykes uw bedrijf kan helpen, bel ons vandaag nog op 0800 5200 200.