Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes koelt autoshowroom in Gent

Andrews Sykes koelt autoshowroom in Gent

Een glanzende nieuwe wagen is voor veel mensen een aantrekkelijk zicht, en het is dan ook niet verbazend dat autoshowrooms steevast grotendeels uit glas bestaan, zodat de wagens vanaf de weg goed zichtbaar zijn. Helaas brengt al dat glas in de zomer ook het welbekende serre-effect met zich mee. Al snel loopt de temperatuur op tot ondraaglijke hoogtes.

Dat was ook het geval in de showroom van een zeer bekend en prestigieus automerk nabij Gent. Door het warme weer van de afgelopen dagen konden in de toonzaal temperaturen boven de 40°C opgemeten worden. Dat is uiteraard een groot probleem voor de gezondheid van het personeel, en hield ook klanten weg uit de zaak.

De zaakvoerder contacteerde Andrews Sykes met de vraag voor een snelle en aangepaste oplossing. Onze specialist bracht kort voor sluitingstijd een bezoek om een opstelling op maat te bedenken. Gezien de klant geen toestellen in de ruimte zelf wilde plaatsen, besloten wij een HPAC45 rooftop airco te leveren, die aan de zijkant van het gebouw kon worden gezet met een bijbehorend stroomaggregaat.

De volgende ochtend werd alles reeds geleverd en geïnstalleerd. Onze technici maakten een paneel op maat van de zijdeur, waarin gaten voorzien zijn voor de leidingen waarlangs lucht wordt in- en uitgeblazen. Nog voor de middag was de toonzaal weer heerlijk koel. De klant was uitermate tevreden met de snelle service.

This article was posted in Airconditioning and tagged . Both comments and trackbacks are closed.