Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes koelt zomers strandfeest

Andrews Sykes koelt zomers strandfeest

Bij Andrews Sykes streven we ernaar steeds een gepaste oplossing te vinden voor uw noden, ongeacht het formaat, de vereiste capaciteiten, of de aard van het project. Die ethos zorgt ervoor dat we vaak te maken krijgen met unieke gebeurtenissen en uitdagende situaties, die enige creativiteit vergen van onze specialisten.

Eén van onze airco’s koelt momenteel net zo’n uniek project aan de Belgische kust. Jaarlijks organiseert een bekende radiozender daar een doorlopende beach party gedurende de zomermaanden. Er wordt live radio gemaakt vanuit een strandhut, en strandgangers kunnen dansen, genieten van een lekkere cocktail op het terras, en af en toe zelfs live optredens meepikken.

Als het weer de toeristen goed gezind is, vindt dat hele gebeuren natuurlijk plaats in de heerlijke zomerzon. In dat geval kan het ook erg heet worden in de geïmproviseerde radiostudio. Andrews Sykes leverde daarom een PAC 15 ET airco met luchtslangen. Dat toestel was het meest geschikt om in de zanderige omgeving te draaien en de studio zonder overmatig lawaai te voorzien van koelte.

De airco blijft in huur tot de zomer voorbij is en het strandfeest weer opbreekt tot volgend jaar. Bij Andrews Sykes maken we graag deel uit van unieke projecten als dit. Aarzel dus niet ons te contacteren!

This article was posted in Airconditioning. Both comments and trackbacks are closed.