Home > Blog > Brief > Andrews Sykes levert chillers voor IT-koeling

Andrews Sykes levert chillers voor IT-koeling

Rond de zomerperiode krijgen vele bedrijven te maken met koelsystemen die slecht of onvoldoende functioneren. Daarom is het zeer belangrijk dat er steeds een oplossing kan worden gevonden wanneer er zich een defect voordoet. Hedendaagse bedrijven kunnen namelijk niet functioneren zonder IT-ruimtes en servers die veel warmte produceren en krachtige koelsystemen vereisen.

Andrews Sykes biedt een volledige service bij gepland onderhoud aan uw chiller of in noodsituaties waar een plots defect uw processen dreigt stil te leggen. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan chillers van verschillende sterktes voor alle soorten toepassingen.

Zo nam onlangs een luchtverkeersleider contact met ons op omdat het bestaande systeem de warme zomerdagen niet aankon. Het zou ondenkbaar zijn dat zulk een bedrijf moet worden stilgelegd en daarom was het zeer belangrijk dat wij meteen een oplossing konden leveren dat het probleem volledig kon neutraliseren en extra ruimte zou bieden voor verdere temperatuurstijgingen.

Onze adviseur kwam ter plaatse om de beste oplossing te berekenen. Er werd beslist om twee FC 175 chillers van 50 kW te installeren en deze aan te sluiten op vier FCU 15/30 fan coils.
Dankzij een snelle opvolging van onze techniekers kon het volledige systeem binnen vier uur na de aanvraag worden geïnstalleerd. Zodra ons tijdelijke vervangsysteem de in werking werd gesteld was onze klant verzekerd dat de belangrijke servers niet oververhit zouden geraken.

Andrews Sykes verhuurde direct de beste oplossing voor een specifiek koelingsprobleem. Dankzij onze snelle reactie en professionele aanpak werd onze klant niet verstoord bij het uitvoeren van haar belangrijke taken.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Brief, Chiller and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.