Home > Blog > Boilers > Andrews Sykes levert ketelhuis voor tijdelijke verwarming woningen

Andrews Sykes levert ketelhuis voor tijdelijke verwarming woningen

Een bekende installateur van verwarming contacteerde Andrews Sykes onlangs voor een project waaraan hij werkte. Het betrof een reeks woningen in Rotterdam, waarvan het eigen verwarmingssysteem verouderd was en daarom nagekeken en deels vervangen moest worden.

Tijdens die onderhoudswerken mochten de bewoners natuurlijk niet zonder verwarming en heet water vallen, dus werd een tijdelijk ketelhuis gezocht dat voor enkele maanden de taak van het eigen systeem kon overnemen. Onze experts berekenden dat een capaciteit van 500 kW nodig zou zijn. Daarnaast was ook een brandstoftank nodig om het ketelhuis van brandstof te voorzien.

De plaatsing van ketelhuis en brandstoftank was niet eenvoudig, gezien het om een groot complex in een niet al te brede straat ging. De units moesten bereikbaar zijn voor het brandstofbeheer, maar toch niet in de weg staan van voorbijgangers. Gelukkig werd op het voetpad een plek gevonden bij een uitstulping voor parkeerplaatsen, waar de toestellen geen licht weghielden van ramen en ook niet de doorgang blokkeerden.

Onze experts hielpen met de installatie van de toestellen. Dankzij ons groot assortiment accessoires kon het heet water van het ketelhuis zonder hinder naar het verwarmingssysteem van het woningcomplex geleid worden. De toestellen kunnen zo veilig en probleemloos enkele maanden blijven draaien tot het eigen verwarmingssysteem weer helemaal in orde is.

This article was posted in Boilers and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.