Home > Blog > Airconditioning > Andrews Sykes levert tijdelijke koeling voor serverruimtes in voetbalstadion

Andrews Sykes levert tijdelijke koeling voor serverruimtes in voetbalstadion

Eén van Nederlands grootste voetbalstadions ondergaat momenteel een facelift. Delen van de tribune worden uitgebreid met meer commerciële ruimtes, om de ervaring voor voetbalfans nog aangenamer te maken volgend seizoen.

Gedurende deze verbouwingswerken bemerkte de aannemer dat het noodzakelijk zou zijn de eigen koelinstallatie te verwijderen, gezien deze in de weg stond van de werken. Het was echter geen optie om een tijdlang zonder koeling te zitten, aangezien het koelsysteem de serverruimtes op temperatuur hield. Zonder koeling zou oververhitting optreden.

Andrews Sykes werd gebeld voor een tijdelijke, compacte oplossing. In plaats van een grote koelingsunit kozen we daarom voor drie PAC60 S3 toestellen en drie PAC22 airco’s. Deze toestellen zijn gemakkelijk verplaatsbaar, en leveren samen de benodigde koelcapaciteit voor de serverruimtes van het stadion.

De toestellen werden het stadion in gehesen met een hoge kraan en in de ruimte geplaatst, waar ze zullen blijven tot de eigen koelinstallatie opnieuw aangesloten kan worden. De aannemer liet weten zeer tevreden te zijn met de oplossing.

This article was posted in Airconditioning and tagged , . Both comments and trackbacks are closed.