Home > Blog > Brief > Andrews Sykes levert verwarming aan grote landelijke bakkerij

Andrews Sykes levert verwarming aan grote landelijke bakkerij

Een van de grootste bakkerijen van Nederland contacteerde ons met de vraag of wij een tijdelijke verwarmingsinstallatie konden leveren voor een opslagplaats voor brood, cakes en muffins.

Als onderdeel van een groot uitbreidingsproject bouwde de klant een nieuw distributiecentrum voor hun producten, hoewel door deze werken een groot deel van de bestaande opslag moest worden verhuisd naar een tijdelijke bewaarplaats in Rotterdam.

Alle producten moeten om uitdroging te voorkomen worden bewaard tussen 10°C en 18°C.
Om dit te voorkomen installeerden onze experts twee ID 1200 TA mobiele diesel heaters die de temperatuur evenredig dienden te verhogen in het hele gebouw.
Voor een gelijkmatige verspreiding werden onze heaters aangesloten op luchtkanalen die via ramen naar binnen werden geleid en dan door middel van T-stukken op verschillende plaatsen werden bevestigd aan het bestaande ventilatiesysteem.

Daarnaast leverden wij een thermostaat zodat onze toestellen die buiten opgesteld stonden meteen konden reageren op temperatuurschommelingen binnen in het gebouw.

Ons verhuurpakket bleek de perfecte oplossing te zijn en zorgde voor een constante toevoer van warme lucht in het gebouw. De opslagplaats behield tijdens de gehele huurperiode de juiste temperatuur waardoor de houdbaarheid van alle producten optimaal bleef.

This article was posted in Brief, Verwarming and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.