Andrews Sykes Shirt Sponsor

Andrews Sykes is de officiële shirt sponsor van de Engelse voetbalclub Charlton Athletic voor het voetbalseizoen 2012/2013.

Voor beide partijen, zowel de voetbalclub als Andrews Sykes welke beiden al meer dan 100 jaar gevestigd zijn in Zuid Londen, is dit een sterke partnerschap waarbij een ieder hiervan zeker zal profiteren.

Als de huidige League 1 kampioen heeft Charlton Athletic hoog aanzien, niet alleen in de Londense omgeving, maar zeker ook nationaal. Deze overeenkomst zal de naamsbekendheid van Andrews Sykes niet alleen in geheel Groot-Brittannië vergroten, maar zeker ook mede door televisie uitzendingen, in Europa waar Andrews Sykes vestigingen heeft in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Italie.

Op het nieuwe Nike Thuisshirt zal de naam Andrews Sykes Air Conditioning staan, op zowel het nieuwe Nike uit shirt als de trainingskleding zullen de andere merknamen van Andrews Sykes staan.

Paul Wood, Algemeen Directeur van Andrews Sykes: “Na een lange en succesvolle samenwerking met Charlton zijn wij verheugd dat wij Shirt Sponsor mogen zijn voor het seizoen waarin de club is teruggekeerd in de Championship divisie”.