Andrews Sykes Ventilatie onthult nieuwste editie huur ventilatoren

Als Andrews Sykes streven we voortdurend naar verbetering van onze verhuurvloot, rekening houdend met de wensen van onze klanten.  Zo brengen we niet alleen nieuwe eenheden op de markt, maar ontwikkelen we ook onze beproefde en geteste producten verder door. Nu introduceren we onze nieuwste generatie ventilatoren met de nieuwe FV100 ventilator, gevolgd door de grotere FV300 S2 en FV900 S2 modellen.

Deze centrifugaal ventilatoren zijn zowel in staat om grote capaciteiten frisse lucht aan te voeren in besloten ruimtes als vervuilde lucht, stof en gevaarlijke dampen af te voeren in een grote  verscheidenheid aan toepassingen.  De voordelen bestaande uit lagere operationele kosten, grotere luchtcapaciteiten, geringer energieverbruik  en een lager geluidsniveau zijn een toegevoegde waarde.

Geproduceerd en ontworpen in het Verenigd Koninkrijk leveren  de FV300 S2 en FV900 S2 door de direct gedreven motoren een verbeterde energie-efficiëntie en zijn voordelig in verbruik. Door gebruik te maken van de beste componenten werken de units veilig en betrouwbaar in elke omgeving, zoals in elektriciteitscentrales, raffinaderijen, werkplaatsen, tunnels, fabrieken, scheepswerven en bouwplaatsen.

Door de jarenlange samenwerking met bedrijven en leveranciers weten we welke zaken er echt toe doen bij de verhuur van ventilatie:

– Verbeterde luchtstroom tot 19,000m³/uur

– Hoge druk prestaties voor zeer lange kanaallengtes

– Direct gedreven motoren met hoge energie-efficiëntie, maar lagere exploitatiekosten

– Stille werking met geringe overlast voor omwonenden

– Filtering van de afgezogen lucht met koppelbare filterboxen

Richard Galvin, UK Operations Support Director, legt uit: “De vraag naar lagere exploitatiekosten is altijd een van de belangrijkste functies die we nastreven bij alle producten die wij introduceren.”

“We zijn er op gericht om nieuwe verbeterde producten te produceren, die niet alleen voldoen aan de steeds wijzigende regelgeving, maar ook garant staan voor een duurzame prestatie.”

Voor meer informatie over de FV ventilator range, of enige andere Andrews Ventilatie producten uit onze uitgebreide collectie, bel ons vandaag gratis op 0800 5200200. U kunt ook hier klikken voor meer gedetailleerde informatie over  ventilatoren.

Bekijk de hele case study hier