Andrews Sykes Ventilatoren Houden Grasveld The Valley Groen

Een veelvoorkomend probleem in moderne voetbalstadions is  het gebrek aan ventilatie voor de grasmat. Dus toen de beheerder van de grasmat in Charlton Athletic-stadion The Valley opmerkte dat de groei van het gras in één hoek van het veld achter bleef bij de rest van het veld, wist hij onmiddelijk wat de oplossing was voor dit probleem. Andrews Sykes is sinds vorig jaar shirtsponsor van Charlton Athletic en dus nam hij nam contact op met de Londense vestiging van Andrews Sykes Klimaatverhuur om twee ventilatoren te plaatsen in de problematische hoek van het veld. Een adviseur van Andrews Sykes Ventilatie Verhuur kwam langs om de situatie te bekijken en bepaalde de meest optimale positionering van de ventilatoren.

Andrews Sykes verhuurt ventilatoren aan The Valley

Daar het Londense depot van Andrews Sykes nabij het stadion gevestigd is, konden binnen een uur twee ASF520 ventilatoren geleverd en geïnstalleerd worden. Met succes hielpen de ventilatoren het gras vers, groen en perfect bespeelbaar te houden. Er wordt zelfs gezegd dat het veld er het beste uitziet sinds jaren. Voetbalclubs hebben vaak niet dezelfde financiële middelen als topclubs om hun complex perfect bespeelbaar te houden, maar met enige improvisatie kunnen er vaak ook net zulke effectieve maatregelen getroffen worden, zoals het huren van tijdelijke ventilatie.

Andrews Sykes Ventilatie Verhuur heeft een uitgebreid assortiment aan centrifugaal en axiaal ventilatoren. Deze zijn in zeer veel verschillende situaties toepasbaar. Niet alleen bij het beheren van bijvoorbeeld voetbalvelden of agrarische velden, maar ook als stofafzuiging bij bouw werkzaamheden.

Het is niet de eerste keer dan Andrews Sykes gevraagd is te helpen bij het bespeelbaar houden van een sportveld, maar meestal ging het in vorige gevallen over het tijdelijk leveren van heaters om de velden vorstvrij te houden. Charlton Athletic is slechts één van de vele voetbal- en rugbyclubs in Europa die regelmatig gebruik maken van de diensten van Andrews Sykes om de speelmat in optimale conditie te houden.