Andrews Sykes verantwoordelijk voor binnenklimaat voor langverwachte top tussen de VS en Rusland

Terwijl de wereld met ingehouden adem toekeek, vond op 16. Juni 2021 eindelijk de hoog geanticipeerde ontmoeting tussen de Amerikaanse President Joe Biden en de Russische President Vladimir Putin plaats in Genève.

Hoewel er geen grote diplomatische doorbraken werden voorzien, bestond bij andere wereldleiders toch de hoop dat er een gemeenschappelijke basis zou kunnen worden gelegd.

Twee dagen voordat de ontmoeting plaats zou vinden, ontvingen onze collega’s van Andrews Sykes Climat Location in Zwitserland een dringend verzoek van degenen die verantwoordelijk zijn voor de logistieke organisatie van de vergadering. Want: een hittegolf was onderweg, met voorspellingen van extreem warme temperaturen van boven de 30 °C.

De instructies waren simpel: tijdelijke airconditioningunits te installeren op de locatie voorafgaand aan een evenement dat door miljoenen mensen over de hele wereld nauwlettend in de gaten zou worden gehouden.

Na een bezoek op locatie om de situatie in kaart te brengen, kwam ons Zwitserse team bijeen om een groot aantal PAC 22- en PAC 60-units in het hele gebouw in bedrijf te stellen. De apparatuur was nodig om de interne temperatuur koel en comfortabel te houden, met bijzondere aandacht voor een ruimte die bestemd was voor journalisten die onmiddellijk na de besprekingen een aparte persconferentie hielden.

In een tijd waarin er terechte zorgen waren over de uitkomst van de vergadering, was het een eer om als bedrijf het vertrouwen te krijgen, om dit niet geheel onbelangrijke aspect van de top te mogen voorzien.

Bestelbusje Andrews Sykes Climat Location voor ‘Villa La Grange’, de locatie van de top tussen Biden en Putin

Vertrouwelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Contacteer ons vrijblijvend op 0800 5200 200 voor al uw koeling-benodigdheden.