Home > Blog > Boilers > Andrews Sykes verwarmt bouwproject voor nieuw zorgcentrum

Andrews Sykes verwarmt bouwproject voor nieuw zorgcentrum

In Maastricht wordt momenteel een nieuw zorgcentrum gebouwd met als doel om een echte thuisomgeving te creëren voor de toekomstige bejaarde inwoners.
Er zullen zowel verpleegkundigen als zorgverleners dag en nacht in de weer zijn met het welzijn van een groeiende groep Limburgse ouderen.

De zorg die de toekomstige bewoners zullen krijgen zal erg vergelijkbaar zijn met thuiszorg, dit om het thuisgevoel te bevorderen.
Iedere bewoner zal een individuele behandeling genieten die volledig is aangepast op hun persoonlijke leefritme. Zo kan het verzorgend personeel een goede band met de bewoners opbouwen en kan er meteen worden gereageerd op ongemakken of gezondheidsproblemen.
De huiselijke sfeer heeft ook een positieve invloed op de geestelijke gezondheid van bejaarde mensen en kan de ervaring van het ouder worden sterk verbeteren.

Het project werd bijna een jaar geleden opgestart en de gebouwen bevinden zich nu in de laatste stadia voor ze kunnen worden ingericht en in gebruik kunnen worden gesteld.

Enkele maanden geleden leverden wij een KH300TA Ketelhuis van 300 kW dat in een vroeg stadium al werd aangesloten op het interne vloerverwarmingssysteem zodat het gehele bouwproces versneld kon verlopen. Er werd namelijk tijdens de winter doorgewerkt en hierdoor ontstond er geen stagnatie door kou en vocht en werden ook de bouwvakkers behaaglijk verwarmd.
Dit was een extra motivatie om de werken gestaag voort te zetten.

Ons ketelhuis blijft aanwezig tot er een vast systeem in het gebouw wordt geïnstalleerd dat de vloerverwarming en het warmwatersysteem kan overnemen.

U kan voor meer informatie over ketelhuizen terecht bij een van onze specialisten op het nummer 0800 5200200 of u kan steeds meer lezen op onze website www.andrewssykes.nl.
Indien u ook een gelijkaardig of uitdagend project hebt en wil bespreken of een huuroplossing voor u de beste uitkomst zou bieden, dan staan wij u graag te woord.
U kan ook steeds gratis een bezoek van een gespecialiseerde technieker vragen om een volledig op maat ontworpen oplossing te bespreken.

This article was posted in Boilers, Brief and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.