Home > Blog > Brief > Andrews Sykes verwarmt filmsterren op de set

Andrews Sykes verwarmt filmsterren op de set

Voor bedrijven in onze sector is het belangrijk dat wij op iedere vraag steeds een gepast antwoord kunnen bieden.

Sommige klanten maken regelmatig eigenhandig gebruik van huurmateriaal terwijl anderen niet over de nodige technische kennis beschikken. Dit is waar wij het verschil maken – onze techniekers zijn speciaal opgeleid om iedere klant een oplossing op maat aan te bieden.

Zo ontvingen wij enige tijd geleden een aanvraag voor stille verwarmingstoestellen die bedoeld waren om een grote filmset in een fabriekshal te verwarmen.
Op een filmset kan het er zeer hectisch aan toe gaan en daarom is het belangrijk dat de verwarmingstoestellen geen bijkomende zorgen voor de producent met zich meebrengen.

Een van onze techniekers bezocht de filmset om te berekenen welke toestellen best geschikt waren om de volledige gebruikte ruimten te verwarmen. Er werd in dit geval gekozen om zowel een ID440TA als een ID700TA kachel net buiten het gebouw te installeren. De warme lucht werd via luchtkokers in het gebouw geblazen, waardoor de temperatuur aangenaam bleef voor het personeel en de acteurs om in te werken.

Onze klant was zeer tevreden met de snelle en efficiënte verwarmingsoplossing die het hele gebouw goed verwarmd hield tijdens de volledige filmproductie zonder dat deze enig geluid maakten op de set.

This article was posted in Brief, Nieuws, Verwarming and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.