Home > Blog > Boilers > Andrews Sykes verwarmt flats in Molenbeek

Andrews Sykes verwarmt flats in Molenbeek

Vorige maand bracht de Russische Beer ijzige temperaturen met zich mee. De thermometer toonde maar liefst -9°C aan – deze temperaturen voelden met de harde wind aan als -15°C tot -18°C.

Op een van deze koude dagen raakte de bestaande verwarmingsketel in een flatgebouw defect en om deze te herstellen moesten nieuwe onderdelen besteld worden. Hierdoor moest
de beheerder – een van de grootste energieleveranciers van het land – op zoek naar een oplossing. Wij werden meteen gecontacteerd met de vraag of wij deze klus konden klaren.

De defecte ketel bevond zich op de zesde verdieping, waardoor de plaatsing van een vervangketel niet vanzelfsprekend was. Dankzij de jarenlange ervaring van onze gespecialiseerde techniekers kon Andrews Sykes meteen de gepaste oplossing leveren.

Wij installeerden een KH 520 TA ketelhuis van 520 kW aan het complex. Dit type ketelhuis werd speciaal ontworpen om buiten opgesteld te worden; de ketel zelf bevindt zich in een anti-vandalisme container.
Omdat de aansluiting voor de bestaande verwarmingsinstallatie zich bovenaan het gebouw bevond moesten de tijdelijke verwarmingsbuizen 18 meter omhoog en vervolgens 10 meter naar binnen.

Binnen 4 uur na de oproep konden alle bewoners van het gebouw weer beschikken over verwarming en warm water. Zo kon Andrews Sykes de verantwoordelijke leverancier en de bewoners van het gebouw behoeden voor de gevolgen van ijskoude winterse temperaturen.

Indien u graag meer te weten komt over hoe uw bedrijf gebruik kan maken van onze snelle dienstverlening en gespecialiseerde apparatuur en technici, kan u steeds terecht op onze website www.andrewssykes.nl of staan onze specialisten u graag te woord op het nummer 0800 5200 200

This article was posted in Boilers, Brief, Verwarming and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.