Home > Blog > Airconditioning > Bekende winkel in mode huurt airco

Bekende winkel in mode huurt airco

Een bekende internationale modeketen contacteerde Andrews Sykes wanneer in een van hun winkels de bestaande koeling defect raakte. Door het grote aantal bezoekers en de beperkte verluchting, warmden de zaak en de pashokjes zeer snel op waardoor de temperaturen de omzet van deze succesvolle winkelketen nadelig zouden beïnvloeden.

Omdat het begin van de zomerperiode zeer belangrijk is voor de omzet van de winkel kon er niet gewacht worden tot een volledige herstelling van het bestaande systeem voltooid was. Dit zou namelijk weken duren.

Een van onze adviseurs bezocht de vestiging en berekende dat de beste oplossing een combinatie van een 100 kW chiller (FC 300) met een luchtbehandelingskast zou zijn. Zo kon de gekoelde lucht door de bestaande luchtbehandeling de winkel ingeblazen worden via roosters.

Onze techniekers kwamen ter plaatse en installeerden de apparatuur in samenwerking met de huisinstallateur van het winkelbedrijf. Alle nodige voorzieningen zoals elektriciteit, kanaalaansluitingen, het draagframe op het dak en de hijsvergunning werden voorbereid. Zo kon de volgende dag meteen de koelapparatuur met een hijskraan op het dak worden geplaatst.

Om tevens te besparen op de energiekosten, werden recirculatiekanalen aangelegd die een groot deel gekoelde lucht hergebruiken zodat de chiller optimaal kan werken tegen een lager verbruik.

Onze klant was uiterst tevreden met de huuroplossing die enkele weken tot maanden ter plaatse zal blijven. Zo bewees Andrews Sykes opnieuw dat het huren van airconditioning vaak de ideale oplossing biedt wanneer tijdelijk een koelsysteem nodig is om de productiviteit van bedrijven te waarborgen.
Wil u graag meer weten? Bel dan zeker naar 0800 5200 200 of bezoek onze website.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning, Chiller and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.