Home > Blog > Brief > Beroemd Museum Huurt Verwarming voor Heat-Load-Test

Beroemd Museum Huurt Verwarming voor Heat-Load-Test

Een van de meest bezochte musea van Nederland, bekend om een zeer grote tentoonstellingsruimte plaatste recent een nieuw airconditioningsysteem. Omdat deze systemen moeten worden onderworpen aan een heat-load-test, werden wij door de installateur gevraagd of wij verwarmingstoestellen konden leveren om de verplichte tests uit te voeren.
Wij leverden twee DE190 elektrische kachels die de benodigde 80 kW aan warmte konden leveren zoals in dit geval nodig was.

Omwille van de complexe aard van het project, was het van groot belang dat de units binnen een strak tijdsschema werden geleverd.
Indien we de kachels niet tijdig ter plaatse zouden hebben gekregen, zou de volledige opdracht zijn mislukt. Dagelijks bezoeken duizenden mensen de attractie en een niet werkend koelsysteem zou catastrofale gevolgen hebben voor het museum.

Zoals verwacht installeerden we vroeg in de ochtend beide DE190 kachels die om 17:30 uur dezelfde dag weer werden opgehaald. Hoewel dit weinig ruimte liet voor fouten – met zoveel andere onafhankelijke bedrijven die in de omgeving werkten – voltooiden wij ons deel van de opdracht met succes en installeerden en verwijderden we beide units volledig binnen het vooropgestelde tijdsschema.

Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij heat-load testen en andere klimaatzaken, kan u terecht op onze website www.andrewssykes.nl of bespreken wij met plezier uw vraag op het gratis nummer 0800 5200 200.

This article was posted in Brief, Verwarming and tagged , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.