Home > Blog > Brief > Condensatie- en vochtproblemen? Andrews Sykes denkt met u mee

Condensatie- en vochtproblemen? Andrews Sykes denkt met u mee

Nu de winterse sneeuw stilaan plaats maakt voor regenbuien en windstoten, krijgen vele gebouwen last van vocht en condensatie.

Dit kan het gevolg zijn van het vochtige weer en een te koude binnentemperatuur.
De betreffende ruimtes verwarmen lijkt dan een makkelijke oplossing, maar dit volstaat niet altijd
en is soms niet mogelijk met de aanwezige verwarming.
Langdurige vochtproblemen kunnen gebouwen en materialen beschadigen en zijn schadelijk voor de gezondheid van het aanwezige personeel.
Daarom is het beter om de oorzaak van dit probleem snel te bestrijden.

Andrews Sykes beschikt over een breed gamma aan verwarmingstoestellen, bouwdrogers, ontvochtigers en ventilatoren voor alle soorten toepassingen in de bouw, industrie, onderwijs, kantoren, archieven, garages en andere sectoren.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ontvochtigingspakketten samenstellen op maat van uw bedrijf zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de effectiviteit van een huuroplossing.
Onze expertise is uw garantie op een gezonde en aangename werkplek.

Of u nu de algemene luchtvochtigheid wil aanpakken of specifieke ruimtes, plaatsen of oppervlakken wil drogen – Andrews Sykes heeft dé oplossing voor uw project of probleem.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten op het gratis nummer 0800 5200 200 en voorkom schade aan uw gebouwen, toestellen en gezondheid.

This article was posted in Brief, Ontvochtiging and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.