CORONAVIRUS – BELANGRIJK NIEUWS VAN ANDREWS SYKES KLIMAATVERHUUR

Beste klant,

Graag willen wij u informeren over de maatregelen die Andrews Sykes onderneemt tegen de verspreiding van het Coronavirus, zodat voor u en ons personeel een veilige werkomgeving gegarandeerd is.

1) Wij blijven 24/7 telefonisch bereikbaar voor uw vragen en bestellingen.

2) Onze 4 vestigingen zijn gewoon open en bereikbaar voor ophalingen en retouren maar we beperken de toegang tot onze gebouwen.

3) Uw aanvraag kunt u via telefoon of mail ook via onze website insturen.

4) Ons eigen transport is snel en veilig en wordt uitgevoerd met eigen chauffeurs.

5) We volgen de richtlijnen van het RIVM en de regering.

6) Zieke werknemers en bezoekers worden preventief geweerd, ook met lichte ziektesymptomen.

7) Onze chauffeurs en monteurs volgen de plaatselijke instructies van onze klanten op, maar nemen bij elke levering en installatie zelf ook voorzorgsmaatregelen om besmetting via handen en apparatuur te voorkomen. Kleinere apparatuur zal worden gelost en geladen voor de deur.

8) Onze apparatuur wordt uitwendig extra gereinigd.

9) Onze buitendienstadviseurs werken vanuit huis en blijven continue bereikbaar voor uw vragen. We beperken persoonlijke bezoeken uit hoofde van relatiebeheer. Projectopnames op uw locatie worden in goed overleg gewoon voortgezet met inachtneming van uw regels en die van het RIVM.

10) Tot slot. Andrews Sykes beschikt over zeer grote voorraden airco’s en andere apparatuur, zodat u niet hoeft mis te grijpen.

Wij zijn u graag van dienst en voor meer info kunt u contact opnemen via 0800-5200 200 of via ons online aanvraagformulier https://www.andrewssykes.nl/info/contact/