Home > Blog > Boilers > De snelste 24/7 klimaatverhuur service van het land

De snelste 24/7 klimaatverhuur service van het land

Waar en wanneer u ook verwarming, ketelhuizen, bouwdrogers, airconditioning of andere klimaatcontroletoestellen nodig heeft – Andrews Sykes heeft voor bijna iedere sector en iedere toepassing een gepaste oplossing voorradig.

Door onze jarenlange specialisatie in verschillende sectoren zoals bouw, petrochemie, industrie, gezondheidszorg en overheid, kunnen wij zeer snel reageren op oproepen van iedere klant.
Vele van deze aanvragen benodigen dringende oplossingen bij calamiteiten of andere noodsituaties zoals het uitvallen van een elementair verwarmingssysteem binnen een productielijn.

Vele bedrijven in de bouwsector beroepen zich op klimaatverhuur voor het versnellen van droogprocessen en het voorkomen van schade aan temperatuur- en vochtgevoelige materialen.
Voor al deze toepassingen biedt Andrews Sykes op maat gemaakte oplossingen die binnen bijna ieder budget passen.

Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat bedrijven snel een betrouwbare oplossing nodig hebben die 24/7 dag en nacht kan worden geleverd zodat de productiviteit optimaal blijft, bieden wij een unieke dienstverlening bestaande uit de volgende punten:

  • - 24/7 Telefonisch bereikbaar
  • - Direct contact met een specialist
  • - Levering binnen 4 uur, dag en nacht
  • - Installatie en transport door onze eigen monteurs
  • - Inclusief noodstroomvoorziening
  • - Onze snelheid wordt beoordeeld met een 8,8/10

 

Zo leverden wij vorige week nog drie ketelhuizen van 270 kW binnen 4 uur aan een bouwwerf in Nederland. Zij hadden dringend nood aan een betrouwbare oplossing voor het verwarmen van het volledige bouwproject.
De ketels werden aangesloten op de interne systemen van drie verschillende gebouwen met ieder 12 appartementen.
Op deze manier konden de bouwvakkers bij comfortabele temperaturen verder werken en moesten er geen elektrische kachels worden ingezet om de droogtijden van de vloeren en wanden te versnellen.

Door de snelle levering van deze ketelhuizen konden zij de werken meteen verderzetten en werden hoge elektriciteitskosten vermeden.
Omdat nadien ook vloeren moesten worden aangelegd werd de huurperiode verlengd en aangevuld met een ID700W diesel gestookte heater zodat ook stucwerken konden worden versneld.

Het bedrijf maakte ook gebruik van onze brandstofbeheerdienst. Hierbij leverden wij brandstof naargelang het verbruik zodat de aannemer zich geen zorgen hoefde te maken over de optimale werking van het verwarmingssysteem.
De toestellen waren elk voorzien van een eigen IBC-tank die via een gewapende leiding dieselbrandstof naar de verwarmingsunits voerde.

Indien u ook informatie wil over het huren van verwarming of andere klimaatcontrolesystemen zoals deze boilers, dan kan u steeds bij ons terecht op het nummer 0800 5200200 waar u direct in contact komt met een hoogopgeleide specialist.
Indien u dit wenst kan een van onze specialisten gratis uw site bezoeken om de benodigde capaciteit en de beste oplossing te berekenen, zo krijgt u steeds de best mogelijke dienstverlening.

This article was posted in Boilers, Verwarming and tagged , , , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.