Home > Blog > Airconditioning > Farmaceutisch laboratorium huurt airco bij Andrews Sykes

Farmaceutisch laboratorium huurt airco bij Andrews Sykes

Een bekend farmaceutisch laboratorium moest extra koeling huren, maar diende daarbij rekening te houden met strenge regelgeving. Het was namelijk niet mogelijk om een doorvoer naar buiten te maken zoals wel vaker het geval is in laboratoria, maar ook bij banken is dit niet gewenst.

Andrews Sykes stuurde een adviseur ter plaatse die berekende dat een airconditioner van 6,45 kW zou volstaan om de toepassing te koelen. Omdat de ruimte inpandig was en het niet was toegestaan om buitenlucht aan- en af te voeren, stelden wij de WAC22 watergekoelde airco voor. Dit type airconditioning is in staat om koude en warmte via een ingebouwde watergekoelde condensor aan- en af te voeren.

Binnen enkele uren na de oproep installeerden onze technici het koelsysteem. Dit bleek een zeer efficiënte oplossing te zijn voor onze klant en zorgde meteen voor de nodige koeling in het laboratorium, zodat de onderzoeken konden doorgaan.

Andrews Sykes bewijst opnieuw voor elk probleem de ideale oplossing te bieden. Airco huren verlaagt de investeringskosten van specifieke en gespecialiseerde toestellen voor alle toepassingen en sectoren.

Wilt u graag meer weten? Bel dan naar 0800 5200 200 of klik hier.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning, Brief and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.