FV900 S2 centrifugaalventilator ingezet voor afvoer van vocht

Door het uitvallen van de bestaande ventilatiesystemen, bij een hotel* in Zuid-Holland, ontstond in de kamers een vochtprobleem.

Het management wilde het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben om de gasten, die hier verblijven, de service en kwaliteit die zij gewend zijn te kunnen blijven garanderen. Om die reden besloten zij met spoed de expertise van Andrews Sykes Klimaatverhuur in te schakelen om het ventilatieprobleem te verhelpen.

Na een gratis advies op locatie besloot onze rayon adviseur een FV900 S2 centrifugaalventilator te plaatsen om het overtollige vocht in de badkamers van het hotel zoveel mogelijk af te voeren naar buiten.

Wanneer vochtige lucht namelijk niet op tijd wordt afgevoerd, kan dit uiteindelijk leiden tot problemen zoals vochtplekken en schimmels. Dit heeft nadelige gevolgen voor de gezondheid van mens en dier.

Door de kennis en vakkundigheid van onze monteur is deze FV900 S2 snel geïnstalleerd en zijn de gasten van het hotel weer voorzien van droge, goed geventileerde badkamers.

Centrifugaalventilatoren kunnen ook worden ingezet voor andere toepassingen, zoals bouwstofafzuiging, tunnelbouw, opslagtanken en afvalcentrales.

Benieuwd naar de impact van condens en vocht voor uw bedrijf? Lees hier dan snel verder.