Het back-up plan dat u nodig hebt: 4 voordelen van het gebruik van mobiele airco in serverruimtes

Serverruimtes zijn het kloppende hart van de IT-infrastructuur van elke organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor het hosten en onderhouden van cruciale systemen, programma’s en gegevens die bedrijven probleemloos laten draaien. Maar bij al die rekenkracht hoort veel warmte. En als het koelsysteem uitvalt of het niet kan bijhouden, kan dat een ramp betekenen voor uw bedrijf.

Dat is waar mobiele airco’s van pas komen. Ze vormen een uitstekende back-up optie voor noodkoeling in serverruimtes. En ze hebben een aantal mooie voordelen.

Ten eerste kunnen ze de ruimte snel afkoelen, wat cruciaal is in geval van nood. Dit voorkomt schade aan uw servers en andere IT-apparatuur en zorgt ervoor dat uw bedrijf soepel blijft draaien.

Ten tweede zijn ze een prima tijdelijke oplossing terwijl het primaire koelsysteem wordt gerepareerd. Dit betekent minder downtime, wat elke IT-professional als muziek in de oren klinkt.

Ten derde zijn mobiele airconditioners gemakkelijk te installeren en veelzijdig. U kunt ze van ruimte naar ruimte verplaatsen, wat ze perfect maakt voor organisaties met meerdere serverruimtes of voor het snel afkoelen van andere ruimtes die dat nodig hebben.

Kortom, mobiele airconditioners zijn een onmisbare back-up optie voor elke IT-afdeling. Ze zijn snel, veelzijdig en bieden een extra beschermingslaag voor uw bedrijf.

Dus de volgende keer dat u in de serverruimte werkt en de temperatuur begint te stijgen, geen paniek. Bel ons op 0800 5200 200 voor het huren van een tijdelijke mobiele airco en houd het hoofd koel!