Hoge-Capaciteit Airconditioning koelt datacenter van groot treinstation

Dankzij jarenlange expertise is Andrews Sykes zich bewust van de invloed die temperatuur kan hebben op serverruimtes en datacenters. Daardoor zijn we in staat om zeer precieze oplossingen aan te bieden die zijn aangepast aan de airconditioningbehoeften voor deze specifieke ruimtes.

Nu dat machines en servers hedendaags steeds meer informatie verzamelen, is het voor datacenters essentieel om een ​​efficiënt airconditioningsysteem te hebben om apparaten te koelen die snel oververhit kunnen raken. Om deze reden deed een treinstation in het noorden van Nederland een beroep op Andrews Sykes.

De vaste airconditioninginstallatie op het station was niet langer krachtig genoeg vanwege de toenemende IT-activiteiten van het bedrijf. Het resultaat was dat het oude systeem vervangen moest worden door een moderner en krachtiger systeem om aan de behoeften van de serverruimte te voldoen. Gedurende deze transitieperiode is het essentieel dat de serverruimte gekoeld blijft.

Onze experts stelden de levering van twee PAC 60 split airco’s voor om aan de behoeften van de klant te voldoen. Deze apparaten zijn gekozen vanwege hun hoge vermogen van 17 kW, die in staat zijn om een ruimte tot 10 ° C te koelen.

Onze airco apparatuur was vier weken lang, 24 uur per dag in bedrijf. De klant was zeer tevreden met het resultaat — een gewenste, constante temperatuur van 19 ° C.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800 5200 200 en ontvang een vrijblijvende offerte van onze klimaatexperts.