Houdt het veld vorstvrij met veldververwarming

Veldverwarming zorgt op ieder moment dat het speelveld vorstvrij is, want op een bevroren veld kan niet gevoetbald worden. Met de juiste temperatuur kunnen de spelers hier optimaal op presteren. 

Wanneer het huidige verwarmingssysteem plots uitvalt, geeft dit vaak vervelende problemen. Dit is waar onze expertise gevraagd wordt. 

Andrews Sykes klimaatverhuur is gespecialiseerd in het leveren van warmwater t.b.v. veldverwarmingsinstallaties voor eredivisie voetbalverenigingen door heel het land. Een ketelhuis huren bij Andrews Sykes levert uw organisatie diverse voordelen op:

Het warmwatersysteem correct aansluiten, is werk waar specialisten bij benodigd zijn. Andrews Sykes heeft een team van specialisten in dienst die snel kunnen schakelen bij een noodsituatie.

Het principe van veldverwarming is te vergelijken met vloerverwarming. Op ongeveer 25 centimeter onder het veld lopen leidingen door.

Hier gaat het verwarmde water doorheen, gestuurd door middel van onze tijdelijke boilers. Dit  zorgt ervoor dat het gras net warm genoeg is en prettig om op te spelen.

Onze specialisten installeren en onderhouden de ketelhuis welke warm water levert t.b.v. de veldverwarming. Hierin leveren wij een full-service concept van ketel en toebehoren omvattend het; leveren, installeren, afstellen, demonteren en ophalen van onze apparatuur.

Omdat wij begrijpen, als bedrijf wat ingericht is om snel schakelen bij noodsituaties, dat wanneer het huidige verwarmingssysteem uitvalt, dit rampzalige gevolgen kan hebben. Het aflassen van een wedstrijd, moet voorkomen worden.

Daarom streven wij ernaar om de tijdelijke installatie zo snel mogelijk, operationeel, op locatie te leveren.

Meer weten over onze service en veelvoorkomende toepassingen bij ketelhuis verhuur? Bekijk dan hier één van onze filmpjes. 

Met een breed assortimenten aan tijdelijke boilerinstallaties, kunnen wij ketelhuizen op gas of diesel, elektrische ketels, en toebehoren snel uitleveren. Indien gewenst, kunnen wij ook het brandstofbeheer uit handen nemen

Meer weten over ons assortiment & onze dienstverlening bij calamiteiten? Bel ons vandaag nog op 0800 5200 200