Koeling Serverruimte

Momenteel wordt de koeling in de serverruimte van een groot offshore bedrijf vervangen door een nieuw systeem. Echter moeten er eerst nog enkele procedures en handelingen afgerond worden alvorens de nieuwe machine volledig in gebruik gesteld kan worden. Tot die tijd dient een mobiele airconditioner de taken over te nemen. De klant, waarvan haar kantoor en serverruimte zijn gevestigd in de Europoort, belde daarom met Andrews Sykes met de vraag of zij voor twee weken vervangende koeling konden huren.

Uiteraard was dit geen probleem en na een bezoek van de adviseur van Andrews Sykes bleek het huren van een HPAC 90 de beste oplossing. Naast de machine werden ook uitblaasslangen en ander toebehoren geleverd.

Snel en adequaat voldoende koeling leveren was in dit geval van groot belang, omdat de serverruimte onder meer de activiteiten op de Noordzee ondersteunde. De klant gaf aan tevreden te zijn met deze oplossing.

De HPAC 90 kan niet alleen koelen, maar beschikt ook over een verwarmingscapaciteit van 90 kW. Indien u interesse heeft in het huren van deze selfcontained airco unit, kunt u 24/7 telefonisch contact opnemen met onze adviseurs via 0800-5200200.