Koeling Ziekenhuis Amsterdam

Een groot ziekenhuis in Amsterdam beschikt over een eigen apotheek. Deze apotheek had een groot probleem: door het uitvallen van de vaste airco installatie, steeg de temperatuur in de ruimte met rasse schreden. Dit zorgde er voor dat de houdbaarheidstermijn van de opgeslagen medicijnen steeds sneller begon af te nemen. Om dit probleem een halt toe te roepen werd besloten te zoeken naar een betrouwbare noodkoeling leverancier in de buurt. Men kwam terecht bij het Andrews Sykes depot in Amsterdam, waarna ze verzochten om snel koeling te komen leveren. Nadat de plannen voor een tijdelijke mobiele airco installatie werden goedgekeurd, werden de monteurs van Andrews Sykes geïnstrueerd hun werkzaamheden tijdens het plaatsen van de mobiele airconditioners zo snel en onopvallend mogelijk te volbrengen, met zo min mogelijk hinderen voor de patiënten en het personeel.

Een PAC 60 airco en toebehoren werden geïnstalleerd, waarna de temperatuur in de apotheek weer snel daalde naar de gewenste waarde. Gedurende een week bleef de nood mobiele airconditioner in huur, totdat de vaste installatie weer hersteld was. Na afloop van de verhuur periode vertelde de apotheker aan een adviseur van Andrews Sykes dat hij zeer tevreden was met de geleverde apparatuur en diensten en dat hij Andrews Sykes ook bij zijn collega’s van andere afdelingen binnen het ziekenhuis aan heeft geraden.

Wilt u ook een mobiele airconditioner huren voor een apotheek, ziekenhuis, verzorgingstehuis of andere gezondheidszorg toepassing? Neem dan contact op met Andrews Sykes, via het gratis telefoonnummer 0800 5200200. Indien gewenst, komt één van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u ter plekke de situatie beoordelen om zo samen met u een zo optimaal mogelijke oplossing voor u te bedenken.