Kopen van een mobiele airco. Waar houd je rekening mee?

Wij hebben gemerkt dat onze klanten tegen verschillende problemen aanlopen als ze een mobiele airco willen kopen. Daarom beantwoorden we hieronder een paar van deze vragen en leggen we het koopproces uit die hoort bij de aanschaf van jouw mobiele airco.

 

Het kopen van een airco bij ons kan snel en eenvoudig

Hoe groot mag de gekoelde ruimte maximaal zijn? 

De gekoelde ruimte mag maximaal 130m3 zijn. Denk dus aan comfortkoeling voor kleine winkels, kantoren, of permanente koeling in een opslagruimte.

Is de mobiele airco makkelijk aan te sluiten? 

De mobiele airco wordt stekkerklaar aangeleverd. Je hoeft dus niks meer te doen om deze te installeren. Stekker erin en klaar! ook gaten boren is niet nodig. Met een mobiel aircosysteem heb je alleen een luchtslang naar buiten nodig om de warme lucht af te voeren. Makkelijk toch?

Bereken de gewenste koelcapaciteit met de online rekenmachine

Hoe krachtig moet het vermogen zijn van mijn mobiele airco om de ruimte af te koelen?

Elke ruimte is verschillend en het hangt af van verschillende factoren om een gewenste binnentemperatuur te bereiken. Deze factoren kunnen bijvoorbeeld lampen, computers, mensen en ramen zijn die zich in de ruimte bevinden. Al deze invloeden zorgen voor warmte die een bepalende rol spelen in het berekenen van de juiste capaciteit. Een Andrews Sykes Klimaatverhuur specialist kan je telefonisch adviseren om de juiste capaciteit te bepalen en vertellen wat de mogelijkheden zijn. Zelf berekenen kan ook met deze handige online rekenmachine