Home > Blog > Airconditioning > Mobiele Kantoorkoeling

Mobiele Kantoorkoeling

Een bedrijf in het midden van het land betrekt volgend jaar een nabijgelegen nieuwe accomodatie. Tot die tijd beschikken de kantoormedewerkers echter nog niet over een airconditioner in hun kamer. Omdat het bedrijf niet meer wil investeren in nieuwe apparatuur totdat het bedrijf het nieuwe kantoor heeft betrokken, besloot het deze zomer mobiele airconditioners te huren.

Men zocht naar de beste leverancier hiervan en kwam uit bij Andrews Sykes. Toen zij belden om te vragen naar de beste oplossing, kwam hier uit naar voren dat het huren van een Polar Wind+ airconditioner per kamer de beste oplossing zou leveren. De klant ging akkoord en zodoende werden er de volgende dag 26 units op het kantoor geleverd en geïnstalleerd.

De klant gaf aan dat alle ruimtes nu op een prettige en stille manier worden gekoeld en dat deze mobiele units de rest van de zomer zullen blijven staan.

De Polar Wind+ is een nieuwe mobiele airconditioner van Andrews Sykes, die nog stiller en milieuvriendelijker is dan haar voorganger. U kunt deze mobiele airco niet alleen huren, maar ook kopen. Bel onze adviseurs op 0800 5 200 200 om te vragen naar de mogelijkheden.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning, Brief and tagged . Both comments and trackbacks are closed.