Nieuwe huurgids van Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews Sykes Klimaatverhuur heeft zijn nieuwste huurgids 2019 gepubliceerd. Deze staat weer boordevol oplossingen voor tijdelijke problemen met het binnenklimaat. Meer dan 120 verschillende apparaten staan overzichtelijk in een full colour pocketformaat omschreven, voorzien van alle benodigde specificaties, zoals capaciteiten, stroomverbruik, afmetingen, gewicht etc.

Andrews Sykes Klimaatverhuur is al meer dan 50 jaar een betrouwbare leverancier voor de huur van mobiele klimaatinstallaties. Met 6 vestigingen in de Benelux garandeert het bedrijf leveringen binnen 4 uur na bestelling. Handig om te weten nu de zomer weer voor de deur staat en te hoge temperaturen tot productieverlies kunnen leiden.

De service van Andrews Sykes, één van de grootste verhuurbedrijven in klimaatbeheersing in Nederland, houdt niet op om 17.00 uur. Het bedrijf is via het gratis nummer 0800-5200200 dag en nacht bereikbaar om bij calamiteiten voor een tijdelijke oplossing te zorgen. Dankzij een groot eigen wagenpark plus meerdere vrachtwagens met autolaadkraan en vakkundige monteurs is het verhuurbedrijf in staat zeer snel te reageren.

Het zeer omvangrijke verhuurprogramma bestaat uit mobiele airco’s van 2kW tot 100kW en uit koudwater chillers van 30kW tot 750kW. Alle benodigde accessoires, zoals leidingwerk, flenzen, afsluiters, stroomkabels, verdeelkasten, luchtkanalen zijn uit voorraad leverbaar.
Naast airconditioning en koeling levert Andrews Sykes ook diverse ventilatoren, CV-ketels, luchtontvochtigers en bevochtigers. Te huur voor een dag, een week of langer.

U kunt deze handige huurgids gratis aanvragen of downloaden via de website www.andrewssykes.nl