Home > Blog > Brief > Nieuwe klant aangeworven door machines bij concurrent

Nieuwe klant aangeworven door machines bij concurrent

Bij Andrews Sykes investeren wij veel tijd en middelen in het versterken van onze communicatie en profilering zodat potentiële klanten zich een duidelijk beeld kunnen vormen van de diensten die wij aanbieden.

Soms komen nieuwe klanten echter zelf bij ons terecht, zoals wanneer zij onze toestellen op locaties tegenkomen of zelfs bij een van hun eigen concurrenten.

Enkele weken geleden ontvingen wij een online aanvraag van een nieuwe klant die nooit eerder gebruik maakte van onze diensten. Een werknemer van deze klant in de bouwsector zag een van onze ID440 indirect gestookte kachels op een bouwwerf van een concurrent, waarna werd beslist dat ook zij dit soort toestellen konden gebruiken.

Onze klant vroeg specifiek om hetzelfde type toestellen die moesten dienen om een magazijn op te warmen zodat het personeel in aangename omstandigheden kon werken.
Wij onderhandelden over de leveringsvoorwaarden en zorgden ervoor dat de gewenste toestellen tijdig bij het bedrijf werden geïnstalleerd.

Onze indirect gestookte kachels verwarmen nu het gebouw van onze nieuwe klant en zullen daar minimaal twaalf weken blijven om het personeel tijdens de koudste wintermaanden te verwarmen.

This article was posted in Brief, Nieuws, Verwarming and tagged , , . Both comments and trackbacks are closed.