Nolo Climat zorgt voor oliegestookte kachels bij eredivisie sportfaciliteit Milaan

In de afgelopen jaren heeft Andrews Sykes veel ervaring opgedaan in de complexe verwarmingsbehoeften van sportfaciliteiten: speelvelden, tribunes en kleedkamers hebben verschillende temperaturen nodig als gevolg van de activiteit van de sporters. Al onze indirect gestookte kachels zijn standaard voorzien van een thermostaat, zodat altijd een perfecte temperatuur wordt gegarandeerd.

Vorige week werden onze Italiaanse collega’s van Nolo Climat opgeroepen om in te grijpen in een sporthal in Milaan. De arena had een tent voor de warming-up van de teams voor de wedstrijden, maar de faciliteit kon geen geschikte temperatuur garanderen.

Na beoordeeld te hebben hoeveel apparaten er moesten komen die voldeden aan de behoeften van de klant, heeft Nolo Climat twee indirect gestookte dieselverwarmers buiten de tent geplaatst. Door middel van luchttransportslangen wordt de warme lucht de tent ingeblazen.

Wanneer het koud weer wordt, biedt ons ruime assortiment (mobiele) verwarming een oplossing voor alle problemen op het gebied van klimaatbeheersing. Voor eventuele spoedleveringen of storingen buiten kantoor werktijden bieden wij ook een nooddienst aan. Twijfel niet om contact met ons op te nemen op 0800 5 200 200.