Noodkoeling Serverruimte Groningen

Een serverruimte in Groningen kampte onlangs midden in de nacht met een storing aan de vaste koelinstallatie. Omdat de beheerder van de serverruimte bang was voor serieuze nadelige gevolgen wanneer er niet snel vervangende airconditioning geleverd zou worden, belde hij met Andrews Sykes. Onze airconditioners kunnen dag en nacht worden gehuurd en geleverd en daarom werden zo snel mogelijk acht PAC 22 S3 mobiele airconditioners plus toebehoren vanuit het depot in Hoogeveen naar Groningen vervoerd. Er werd gekozen voor PAC 22 S3 airco’s, omdat deze zeer makkelijk verrijdbaar zijn, waardoor de storing nog sneller verholpen kon worden dan wanneer was gekozen voor machines met een grotere koelcapaciteit.

Binnen slechts enkele uren waren de mobiele airconditioners geleverd en geïnstalleerd. Direct na de installatie daalde de temperatuur in de ruimte tot het gewenste niveau. Kostbare schade aan de apparatuur werd hiermee voorkomen. Totdat een nieuwe vaste airco installatie was geleverd en geïnstalleerd bleven de machines van Andrews Sykes de serverruimte koelen.

Heeft u ook tijdelijke koeling nodig voor uw serverruimte? Bel dan met 0800 5 200 200. Onze adviseurs staan dag en nacht voor u klaar om al uw koeling problemen voor u op te lossen.

Bekijk de hele case study hier