Olieheater op unieke locatie Zuid-Holland

Voor een hal in een evenementen complex op een unieke locatie in Zuid-Holland is er vandaag een indirect gestookte diesel heater geplaatst in combinatie met een IBC tank.

Het complex had warmte nodig en de klant had behoefte aan een flexibele warmte oplossing.

Door de kracht van de ID700 wordt snel de gewenste temperatuur behaald, wat in combinatie met een IBC tank van 3000 liter ervoor zorgt dat de olieheater voldoende capaciteit heeft.

Tijdelijke verwarming huren voor industriële toepassingen brengt veel voordelen mee. Onze kachels hebben een hoog rendement en zijn snel inzetbaar.

Deze kachel draait op een 32A krachtstroom aansluiting. Tevens hebben wij kachel oplossingen voor een aansluiting voor 230V. Dit maakt de service van Andrews Sykes Klimaatverhuur volledig en effectief.

Onze monteur heeft de opstelling professioneel en snel geïnstalleerd waardoor een veilige en prettige werkomgeving gegarandeerd kan worden.

Behoefte om een groene voetafdruk achter te laten en benieuwd naar onze mogelijkheden? Draag bij door te kiezen voor HVO 100 en zet samen met ons de stap naar een groenere toekomst!