Home > Blog > Chiller > Producent voor bakkerijen huurt chillers bij Andrews Sykes

Producent voor bakkerijen huurt chillers bij Andrews Sykes

Een grote internationale leverancier van bakkerij- en patisserieproducten contacteerde Andrews Sykes toen hun Belgische hoofddepot met de handen in het haar zat nadat de huidige chiller van 900 kW defect raakte.
Het bedrijf levert verse producten zoals chocolade, boter en patisserie vulling aan duizenden bakkerijen die allemaal rekenen op de onberispelijke kwaliteit en versheid.

Indien er niet snel een oplossing zou worden gevonden zou de productie stilvallen, waardoor het bedrijf zware verliezen in producten en reputatie dreigde te lijden.
Daarom kwamen wij meteen ter plaatse om de beste oplossing te berekenen en een pakket voor te stellen dat feilloos kon worden aangesloten op de bestaande systemen. Onze techniekers leverden twee FC 1500 VLT chillers van 550kW aan de vestiging en sloten deze door middel van koppelstukken, waterslangen en andere accessoires aan op de bestaande productielijn.

Binnen 24 uur nadat hun bestaande systeem buiten werking werd gesteld, hadden onze chillers hun taak overgenomen en kon onze klant de werkzaamheden hervatten. Dankzij onze chiller verhuur kon onze klant zware financiële schade vermijden en konden leveringen aan klanten probleemloos worden verdergezet.

Heeft u ook vragen over het huren van chillers voor productieprocessen en allerlei toepassingen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer 0800 5200 200. Onze specialisten staan steeds paraat om u bij te staan.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Chiller and tagged , , , , . Both comments and trackbacks are closed.