Home > Blog > Boilers > School verwarmd door Andrews Sykes ketelhuizen

School verwarmd door Andrews Sykes ketelhuizen

Toen in november de temperaturen kouder werden, raakten de bestaande ketels van een school in Limburg defect. Hierdoor moesten zij meteen naar een oplossing zoeken zodat de lessen konden blijven doorgaan. Het is namelijk niet enkel schadelijk voor de gezondheid, maar ook verboden om kinderen onder te brengen in onverwarmde lokalen.

Een van onze gespecialiseerde techniekers kwam meteen nadat de schooldirecteur ons contacteerde ter plaatse en berekende dat een vermogen van 790 kW moest worden geleverd om in alle getroffen lokalen de gewenste temperatuur te bereiken.

Binnen 4 uur na de aanvraag werden een KH520TA en een KH270TA geleverd; samen zijn deze goed voor 790 kW. Beide ketelhuizen werden buiten de school en buiten bereik van kinderen opgesteld en aangesloten aan het bestaande verwarmingsnet.
Op deze manier konden alle lokalen op een normale manier worden verwarmd zonder dat leerlingen iets ongewoons merkten.

Het verhuurpakket bleef al sinds november ter plaatse en wordt nu nog steeds gebruikt tot de bestaande boilers kunnen worden vervangen.
De directie liet al weten zeer tevreden te zijn over onze oplossing en zou bij een gelijkaardige situatie in de toekomst zeker weer contact met ons opnemen.

This article was posted in Boilers, Brief and tagged , , , , , . Both comments and trackbacks are closed.