Stijlvol, compact en discreet. Oftewel: de Polar Breeze Plus & Polar Wind Plus

Op zoek naar een mobiele, compacte luchtgekoelde airco die ook nog eens stijlvol is ontworpen? Dan zijn de Polar Breeze Plus en de Polar Wind Plus geschikt voor jouw onderneming!

Simpel, geen installatiewerkzaamheden en geschikt voor kleine ruimtes. Dat zijn de Polar Breeze Plus en Polar Wind Plus van Andrews Sykes Klimaatverhuur.

Wist je dat de Polar Breeze Plus en de Polar Wind Plus geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen? Denk maar aan verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, kantoren of hotelkamers. Beide machines hebben een volledig automatisch thermostaat ingebouwd en zijn verrijdbaar.

Met een koelcapaciteit van 2,86 kW, is de Polar Breeze Plus geschikt voor het koelen van ruimtes tot 73m³. Hij is net zoals de Polar Wind Plus die een koelcapaciteit heeft van 4,1 kW fluisterstil in gebruik en lekker eenvoudig: stekker in stopcontact, luchtslang naar buiten en klaar!

Meer weten over de specificaties en benieuwd naar de huur/ en of koop mogelijkheden? Onze adviseurs zijn beschikbaar om je te helpen op 0800 5 200 200