Home > Blog > Airconditioning > Supporters houden het hoofd koel tijdens WK voetbal met Andrews Sykes airco verhuur

Supporters houden het hoofd koel tijdens WK voetbal met Andrews Sykes airco verhuur

Iedere twee jaar zakken duizenden supporters af naar het wereldkampioenschap, het populairste sportevenement bij uitstek, om hun favoriete teams een hart onder de riem te steken. Ook dit jaar is de strijd om de wereldtitel weer hét gespreksonderwerp van het seizoen en ook al kwalificeerde ons land dit jaar niet, in Nederland volgen we de uitslagen op de voet.

Om onze eigen sportfans een geweldige beleving van het toernooi te bieden, bouwde een bekende sportzender een exclusief studiocomplex, volledig gewijd aan het wereldtoernooi.

Wij werden gecontacteerd met de vraag of wij over een gepaste oplossing beschikten voor een totaal van vijf studio’s. Het is namelijk niet vanzelfsprekend om een koelsysteem te voorzien in zulk een complexe omgeving met vele factoren die de temperatuur beïnvloeden. Gelukkig beschikken wij over de nodige decennialange ervaring en professionele airco’s en chillers die speciaal werden ontworpen om optimaal te presteren in deze soort situaties.

De studio is opgedeeld in één grote ruimte en vier kleinere studioruimtes. Voor de grote zaal leverden onze techniekers de HPAC 90 rooftop airco. De vier kleinere ruimtes worden gekoeld door een FC 175 chiller. Deze chiller staat via een luchtbehandelingskast in verbinding met het gebouw. Zo worden alle studio’s doorlopend van een koele luchtstroom voorzien. De installatie verliep snel en efficiënt en onze airconditioning zal gedurende het volledige sportevenement ter plaatse blijven.

Zo bewijst Andrews Sykes opnieuw dat een airco huren de beste oplossing is voor vele projecten waar de investering steeds voordelig uitkomt.

Bekijk de hele case study hier

This article was posted in Airconditioning, Chiller and tagged , , , . Both comments and trackbacks are closed.