Telemetrie door middel van GPS

Als klimaatverhuur bedrijf zijn we altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op gebied van klimaat en milieu. Alle veranderingen die relevant zijn voor de installatie & bouw sector zetten wij regelmatig in kaart.

Andrews Sykes Klimaatverhuur werkt samen met een extern telemetrie systeembedrijf en maakt gebruik van telemetrie voor alle brandstoftanks, zodat de tanks niet leeg komen te staan.

Dit houdt in dat op afstand altijd de actuele niveaustanden gemeten kunnen worden, zodat het logistieke proces niet onderbroken hoeft te worden door handmatige controles en meldingen van afnemers.

Er wordt elke dag gecontroleerd of de brandstoftanks nog op peil zijn. Dit proces wordt gedaan door een externe olieleverancier. Zodra de brandstof onder peil dreigt te geraken wordt de leverancier naar locatie gestuurd om de tank gelijk bij te vullen.

Via het dashboard kunnen wij in de gaten houden waar de tanks zich bevinden, hoeveel procent ze gevuld zijn en zien we het gelijk wanneer er sprake is van diefstal. Veilig en effectief!